Ingen aktuelle nyheder
    Thomas Jessen den 24-04-2015
    Mobilsite til ForældreIntra skifter udseende, download ny app fra 4. maj
    I disse dage får mobilsitet til ForældreIntra en opgradering, som forberedelse til lancering af en ny app til ForældreIntra. Appen er gratis og bliver tilgængelig fra mandag den 4. maj. Den indeholder flere efterspurgte funktioner, bl.a. fortæller en straks-notifikation hver gang, der er nyt. Appen er let at gå til og kan fx gemme brugernavn og password. Desuden giver appen en fælles, samlet indgang for forældre med børn i forskellige skoler.

Den nye officielle app til ForældreIntra kommer til iOS og Android og kan downloades fra den 4. maj fra Apples Appstore og Google Play.
  • Rikke Brogaard Frandsen den 13-03-2015
    Ny bestyrelse fra 1.8.2015

Der er i skole 5 indgået fredsvalg mellem de opstillede kandidater til skolebestyrelsen. Den ny bestyrelse kan ses i vedhæftede liste. Bestyrelsen har allerede diskuteret den åbne skole, og vil i forhold til inddragelse af foreningsliv og erhvervsliv, organiserer sig i nogle underudvalg som skal skabe kontakt til det lokale erhvervsliv og de lokale foreninger.  Skolebestyrelsen tiltræder officielt den 1. august 2015.

Jan Lagoni
    Skoleleder distrikt 5
  • 05-06-2015
    Grundlovsdag, undervisning slutter kl 12:00 · 0A · 0B · 0F · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 6A · 6B · CEA · CEB · CEC